Vill du att ditt barn ska träna något hälsosamt?
Få goda värderingar inför framtiden?
Lära sig självförsvar? Bygga upp självförtroendet?
Bli bättre på att koncentrera sig?
Ha jättekul och skaffa massor av nya vänner?

 

Då är det bara att dyka upp på Malmö Wing Tsun Skola så tar vi hand om resten. Vi älskar att undervisa och har 2500 års erfarenhet och tradition bakom oss. Hos oss lär vi ut kunskap och övningar som främjer både kropp och sinne. För de minsta vävs äkta, traditionell Kung Fu samman med lek.

 

Våra Kung Fu-ungdomar bygger upp frisk och enastående stark fysik, rörlighet, vilja, fokus och självförsvar. Träningen för unga är en anpassad stil av Kung Fu med all vår expertis, något olik den strikt traditionella: Träningen sträcker sig över flera Kung Fu-stilars gränser och innehåller även de mest moderna metoderna för ökad styrka, rörlighet, balans, fokus och självförtroende.

 

Vår Kung Fu är rolig och nyttig för barn oavsett kroppstyp eller kön, men tjejer kan även dra fördel av våra särskilda tjejpass som ingår i priset (OBS: endast i Malmö).

 

 

Barn och ungdomar tränar användbart självförsvar och roliga färdigheter, allt med en filosofi som strävar efter icke-våld. Vi lär barnen möta motgångar med fokus och lugn, att inte bygga upp stress i tidig ålder och att ständigt söka produktiva lösningar på problem och konflikter. Erbjuds just nu endast på Malmö Wing Tsun Skola och Stockholmsklubben.

 

 

OBS!: Åldersgränsen på barnträningen är att barnet som minst ska ha fyllt 7 år gammal i Malmö och Stockholm. Ungdomsgrupperna har åldersgränserna från 10-13 i mellanstadiegruppen och 13-15 för högstadiegruppen. De som börjar innan 15 års ålder men hinner bli äldre innan de tagit alla bälten får självklart fortsätta träna ändå, eftersom de avancerade grupperna saknar åldersgräns.

Träna hemma!
Vi har lagt upp graderingsprogrammet på YouTube – Från Vitt till Svart bälte!

 

Kontakt:

Sifu Henrik Nilsson

Chefsinstruktör

Tel: 0707-367683

 

www.wing-tsun.se

www.kung-fu.se

Kung-Fu Sweden

Aktiv Ungdom

 

Instruktörer Malmö:

Sifu Henrik Nilsson

Sihing Christian Allgulander

Sihing Johan Allgulander

To-Dai Kim Lindsjö

To-Dai Marcus Rexwall

 

Bälten:


orange-balte
gront-balte
   blatt-balte
rott-balte
svart-balte

panda